Euran Erikoispaperit Oy

Euran Erikoispaperit Oy on perustettu vuonna 1994. Yritys jatkoi A.Ahlström Osakeyhtiön 1940-luvulla aloittamaa liiketoimintaa piirturipaperin valmistuksessa.

Euran Erikoispaperit Oy alkoi valmistaa piirturipaperien rinnalla myös kassarullia. Yritys on alusta lähtien panostanut vahvasti koneinvestointeihin mahdollistaakseen tehokkaamman tuotannon.

Vuosien saatossa tuotannon pääpaino siirtyi piirturipapereista lämpöherkkiin rulliin - sekä  painamattomiin että myöhemmin myös painettuihin.

Olemme lisänneet panostusta tälle sektorille: rullapuolen tuotantomääriä on kyetty kasvattamaan hankkimalla rullaukseen täysautomaattikone. Kutistelinjaan investoiminen on mahdollistanut myös tukkupakkausten valmistamisen. Hienoa kyllä, alunperin piirturipapereiden valmistukseen hankittua painokonetta voidaan tänä päivänä hyödyntää painettujen kassarullien valmistukseen toisen leveämmän painokoneen rinnalla.

Euran Erikoispaperit Oy:n toimitilat ovat kasvaneet alun 600 neliöstä nykyiseen 1 800 neliöön, eli kolminkertaiseksi. Tilojen laajenemisella yritys on pystynyt parantamaan palvelutasoaan entisestään mm. nopeammilla toimitusajoilla.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä
© Euran Erikoispaperit  |  Design by PJG.fi